By Fabiënne Babymusthaves - Bestelling & Levering
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Bestelling & Levering

Bestellen
Bestellingen kunnen via de webshop geplaatst worden. Staat er een product of combinatie niet op de webshop die je graag zou willen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een bevestiging per mail. Handmatige bestellingen die gedaan zijn, krijgt u een bestelbevestiging via de mail en daarna een betaalverzoek om de betaling te voldoen.
Niks ontvangen? kijk dan in uw spambox. 

Betaling 
De betaling kan via een betaalverzoek of per bankoverschrijving gedaan worden met als beschrijving het factuur nummer t.a.v. By Fabienne Babymusthaves rekeningnummer: NL54KNAB0504029460. Betaaltermijn is 7 dagen. als er niet tijdig betaald is ontvangt u eenmalig een herinnering, krijg ik geen reactie op de herinnering ben ik genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Annulering 
Wenst u de bestelling te annuleren, dat kan 21 dagen na het plaatsen van de bestelling. Na dit termijn ben ik genoodzaakt om 15% van het totaalbedrag in rekening te brengen voor de gemaakte kosten en tijd, m.u.v. een geldige reden, zoals het overlijden van het kindje. 

Levering 
Omdat alle producten met de hand en naar wens gemaakt worden, bedraagt de verzendtermijn maximaal 8 weken. Mocht het langer duren, dan laat ik u dat van te voren weten. U ontvangt een email als het pakket is verzonden met een track and trace link, hiermee kunt u het pakket online volgen. 

Verzendkosten
Voor het versturen van onze producten hanteren wij verzendkosten, deze zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van het product.

Er bestaan 2 verschillende tarieven:
– brievenbuspakket €4,15
– Pakket €6,95 binnen Nederland
– Pakket buitenland op aanvraag