By Fabiënne Babymusthaves - Bestelling & Levering
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Bestelling & Levering

Bestellen
Bestellingen kunnen via de webshop geplaatst worden. Staat er een product of combinatie niet op de webshop die je graag zou willen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een bevestiging per mail. Handmatige bestellingen die gedaan zijn, krijgt u een bestelbevestiging via de mail en daarna een betaalverzoek om de betaling te voldoen.
Niks ontvangen? kijk dan in uw spambox. 

Let op! dat de wensen, maten en de stofkeuze en kleur goed gecommuniceerd worden, mocht dit niet duidelijk vermeld worden, dan is dat de verantwoording voor de koper. Twijfel je over de kleur, bestel dan een stof staal via een berichtje op social media of via de mail. Als de kleur achteraf niet naar wens is, en er is geen staaltje besteld, dan is dat de verantwoording van de koper.

Let op! Als je meerdere losse bestellingen plaatst kan het voorkomen dat er een licht kleurverschil kan zijn in de stof. Elke bestelling wordt van een dezelfde rol (12meter) gemaakt, zodat de kleur hetzelfde is, maar met losse bestellingen waarin er ook wat tijd tussen zit, komt de stof dus niet van dezelfde rol en kan er enige kleurverschil ontstaan, dit is ook de verantwoording van de koper.

Betaling 
De betaling kan via een betaalverzoek of per bankoverschrijving gedaan worden met als beschrijving het factuur nummer t.a.v. By Fabienne Babymusthaves rekeningnummer: NL54KNAB0504029460. Betaaltermijn is 7 dagen. als er niet tijdig betaald is ontvangt u eenmalig een herinnering, krijg ik geen reactie op de herinnering ben ik genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Annulering 
Wenst u de bestelling te annuleren, dat kan 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Na dit termijn ben ik genoodzaakt om 20% van het totaalbedrag in rekening te brengen voor de gemaakte kosten en tijd, m.u.v. een geldige reden, zoals het overlijden van het kindje. 

Levering 
Omdat alle producten met de hand en naar wens gemaakt worden, bedraagt de verzendtermijn maximaal 8 weken. Mocht het langer duren, dan laat ik u dat van te voren weten. U ontvangt een email als het pakket is verzonden met een track and trace link, hiermee kunt u het pakket online volgen. 

Verzendkosten
Voor het versturen van onze producten hanteren wij verzendkosten, deze zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van het product.– Pakket €6,95 binnen Nederland
– Pakket buitenland op aanvraag