Bestelling & Levering -
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Bestelling & Levering

Bestellen
Bestellen kan via het contactformulier of via social media. De webshop is op dit moment nog niet up to date, maar laat de producten zien die ik maak. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een factuur per mail. Het bedrag kunt u dan overmaken naar het rekeningnummer wat vermeldt is op het factuur.
Niks ontvangen? kijk dan in uw spambox. 

Betaling 
De betaling kan via een betaalverzoek of per bankoverschrijving gedaan worden met als beschrijving het factuur nummer t.a.v. By Fabienne Babymusthaves rekeningnummer: NL54KNAB0504029460. betaaltermijn is 7 dagen. als er niet tijdig betaald is ontvangt u eenmalig een herinnering, krijg ik geen reactie op de herinnering ben ik genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Levering 
Omdat alle producten met de hand en naar wens gemaakt worden, bedraagt de verzendtermijn maximaal 8 weken. Mocht het langer duren, dan laat ik u dat van te voren weten. U ontvangt een email als het pakket is verzonden met een track and trace link, hiermee kunt u het pakket online volgen. 

Verzendkosten
Voor het versturen van onze producten hanteren wij verzendkosten, deze zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van het product.

Er bestaan 2 verschillende tarieven:
– brievenbuspakket €4,10-
– Pakket €6,95 binnen Nederland
– Pakket buitenland op aanvraag