Borduren en Bedrukken
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Let op, webshop gesloten.

Iets laten Borduren of Bedrukken, Hoe werkt dat?

bij “By Fabienne Babymusthaves” worden alle producten naar wens gemaakt, en ook kan ik de meeste producten borduren of bedrukken.  Voor Specifieke wensen of het bedrukken/borduren van uw eigen spulletjes kunt u het beste contact met mij opnemen via het contactformulier of via social media

In vijf stappen stelt u, uw unieke op maat gemaakte product samen.

  1. Kijk bij de producten die u graag naar wens gemaakt zou willen hebben. Bij elk product probeer ik te vermelden of deze stoffen geschikt zijn voor om te borduren of te bedrukken.
  2. Kijk voor inspiratie op mijn Instagram of Facebook pagina
  3. Neem contact op via het contactformulier om de wensen te bespreken, of stuur een berichtje via social media
  4. Van de bestelling wordt dan een factuur gemaakt en gestuurd via mail.
  5. zodra de betaling is voldaan, ga ik aan de slag met de spulletjes.

Let er op dat de wensen, maten, stoffen, namen en geboortedatum goed gecommuniceerd worden, mocht dit niet duidelijk vermeld worden, dan is dat de verantwoording voor de koper. Vooraf krijgt u altijd een proef/voorbeeld te zien van hoe het geborduurde of bedrukte eruit komt te zien. mochten daar fouten in zitten laat mij dat dan zo spoedig mogelijk weten, zodat deze dan aangepast kunnen worden. zodra ik akkoord heb voor het voorbeeld en proef, ga ik ermee aan de slag.

Als de bestelling/betaling compleet is zorg ik dat deze geknipt en genaaid wordt met veel liefde en beleid. Doordat ik bijna geen voorraad heb, is er weinig opslagruimte nodig. Alle producten worden in Nederland gemaakt voor een eerlijke prijs.

Na het compleet maken van uw bestelling wordt deze zo spoedig mogelijk verzonden. De levertijd bedraagt maximaal 21 werkdagen, na ontvangst van betaling.

De producten die zijn gepersonaliseerd, kunnen niet geretourneerd worden. Alleen bij maakschade kunnen wij in overleg een passende oplossing aanbieden.

Veel plezier met het samenstellen van uw unieke product. Voor vragen kunt u een contactformulier invullen of mij benaderen via social media en zal ik zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

By Fabiënne Babymusthaves

Hieronder kunt u een aantal voorbeelden bekijken.