Hallo Allemaal,

Leuk dat jullie mijn website bezoeken!

Ik ben Fabiënne, 27 jaar, Getrouwd en woon in Rijnsburg. Door de geboorte van mijn dochtertje Hayley in 2019 ben ik begonnen met het maken van Babyspulletjes. “By Fabiënne Babymusthaves” is in 2020 door de corona begonnen als hobby, wat nu is uitgegroeid tot een eigen onderneming! Naast “By Fabiënne Babymusthaves” werk ik 32 uur op kantoor als Office Manager en doe ik alles rondom de administratie/financiën.

Jullie kunnen bij mij terecht voor heel veel verschillende handgemaakte en gepersonaliseerde Babyspulletjes zoals babynestjes, boxkleden, boxbumper, dekentjes, aankleedkussenhoezen en nog veel meer!
Heel veel spulletjes kunnen ook voorzien worden van naam of ander embleem/logo. Zowel borduren als bedrukken is mogelijk.
Ook voor speciale wensen kunnen jullie bij mij terecht.

Bij de producten kunnen jullie de gemaakte spulletjes bekijken en eventueel ideetjes opdoen! Ook zijn ze te zien op mijn social media.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met mij op via een berichtje of via byfabiennebaby@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram
  • Email