By Fabiënne Babymusthaves - Over By Fabiënne
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Hallo Allemaal,

Leuk dat jullie mijn webshop bezoeken!

Ik ben Fabiënne, 30 jaar, Getrouwd en woon in Rijnsburg. Door de geboorte van mijn dochtertje Hayley in 2019 ben ik in April 2020 begonnen met het maken van Babyspulletjes. “By Fabiënne Babymusthaves” is in Oktober 2020 begonnen als hobby, wat nu is uitgegroeid tot een eigen onderneming! Naast “By Fabiënne Babymusthaves” werk ik 16 uur op kantoor als Office Manager en doe ik alles rondom de administratie/financiën. Ook werk ik naast By Fabienne Babymusthaves en mijn kantoorbaan als Haar-, Nagel-, Brow-, en Beautyspecialist. (Instagram @vanfab.hairbeautynails)

Jullie kunnen bij mij terecht voor heel veel verschillende handgemaakte en gepersonaliseerde Babyspulletjes zoals babynestjes, boxkleden, boxbumper, dekentjes, aankleedkussenhoezen en nog veel meer! De meest verkochte producten zijn de Velvet Babyspullen, deze zijn geïnspireerd op de “Eric Kuster Style”, wat luxe en kwaliteit uitstraalt!
Heel veel spulletjes kunnen ook voorzien/geborduurd worden van naam of ander embleem/logo.
Ook voor speciale wensen kunnen jullie bij mij terecht.

Bij de producten kunnen jullie de gemaakte spulletjes bekijken en eventueel ideetjes opdoen! Ook zijn ze te zien op mijn social media.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met mij op via social media of via info@byfabiennebaby.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Email