Stoffen
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Let op, webshop gesloten.

Stoffen

De stoffen die gebruikt worden zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en zijn over het algemeen OEKE-Tex gecertificeerd en/of Organic. Kwaliteit vind ik erg belangrijk, niet alleen omdat we te maken hebben met tere baby- & kinderhuidjes, maar ook omdat je zo lang mogelijk plezier van de producten/spullen wilt hebben.
Ook vind ik het belangrijk om een juist stoffen advies te geven bij de iedere bestelling, zodat de kwaliteit en de duurzaamheid van het product gewaarborgd blijft.

Op deze pagina laat ik een aantal stoffen zien die  mogelijk zijn voor de spulletjes. Op mijn instagram en Facebook kunt u ook bekijken welke stofjes er zijn, door naar de gemaakte spulletjes te kijken.

By Fabienne Babymusthaves heeft een leuke samenwerking met Holland Stoffenhuis en op de site van Holland stoffenhuis kunt u ook de stofjes bekijken en eventueel ook nog een stofje vinden die ik niet standaard in het assortiment heb, maar wel voor de spulletjes kan gebruiken. Heeft u speciale wensen, neem gerust contact met mij op. Dan kan ik ook voor u opzoek naar de juiste stof, kleur en kwaliteit.

Velvet stoffen

Bamboo stoffen

Hydrofiel uni

Hydrofiel gouden stip

Velours

Cuddle Fleece

Tricot

Wafelstof

Gebreide stoffen

Fijn Gebreide stoffen

Katoen print

.

Velvet Croco (nieuw)

.

.

.

Linnenkatoen

.

.

.

.

.

.

.

Katoen Dobby

Rib

Fluweel stoffen

Luxery Velvet

.

Fijne Mini Rib

.

Badstof (stretch)

Melange mini rib

.

.

Katoen print

Katoen uni

Velvet Croco

Cotton teddy stoffen