By Fabiënne Babymusthaves - Zelf iets samenstellen.
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Zelf iets samenstellen, Hoe werkt dat?

Alle producten worden naar wens en op maat gemaakt, Daardoor heb ik geen voorraad.
In vijf stappen stelt u, uw unieke op maat gemaakte product samen.

  1. Kijk bij de producten die u graag naar wens gemaakt zou willen hebben. Bij elk product probeer ik te vermelden welke stoffen geschikt zijn voor het product. U kunt ook kijken op de stoffen pagina, welke stoffen er mogelijk zijn.
  2. Kijk voor inspiratie op mijn Instagram of Facebook pagina.
  3. Bestellen/samenstellen kan in de webshop, let goed op de stofnamen! Staat de combinatie die je graag wilt niet online neem dan contact op via social media of email : info@byfabiennebaby.nl. Voor het maken/bespreken van een prijsopgave/offerte vraag ik een aanbetaling van €10, deze wordt verrekend met de geplaatste bestelling. Dit doe ik in verband met de bestede tijd en er zo zeker van te zijn dat er serieus een bestelling wordt gedaan en ik geen verloren tijd kwijt ben aan het maken van een prijsopgave/offerte.
  4. Van de bestelling wordt dan een factuur gemaakt en gestuurd via mail.
  5. zodra de betaling is voldaan, ga ik aan de slag met de spulletjes.

Let op! dat de wensen, maten en de stofkeuze en kleur goed gecommuniceerd worden, mocht dit niet duidelijk vermeld worden, dan is dat de verantwoording voor de koper. Twijfel je over de kleur, bestel dan een stof staal via een berichtje op social media of via de mail. Als de kleur achteraf niet naar wens is, en er is geen staaltje besteld, dan is dat de verantwoording van de koper.

Let op! Als je meerdere losse bestellingen plaatst kan het voorkomen dat er een licht kleurverschil kan zijn in de stof. Elke bestelling wordt van een dezelfde rol (12meter) gemaakt, zodat de kleur hetzelfde is, maar met losse bestellingen waarin er ook wat tijd tussen zit, kan de stof dus niet van dezelfde rol komen en kan er enige kleurverschil ontstaan, dit is ook de verantwoording van de koper.

Als de bestelling/betaling compleet is zorg ik dat deze geknipt en genaaid wordt met veel liefde en beleid . Doordat ik geen voorraad hebben, is er wij weinig opslagruimte nodig. Alle producten worden in Nederland gemaakt voor een eerlijke prijs en daarom geef ik nooit korting, zo blijven de prijzen voor iedereen eerlijk en gelijk.

Na het compleet maken van uw bestelling wordt deze zo spoedig mogelijk verzonden. levertijd is maximaal 8 weken, maar kan door de drukte iets langer worden/ uitlopen, maar daar wordt u van on de hoogte gebracht.

Annulering 
Wenst u de bestelling te annuleren, dat kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Na dit termijn ben ik genoodzaakt om 20% van het totaalbedrag in rekening te brengen voor de gemaakte kosten, administratie en tijd, m.u.v. een geldige reden, zoals het overlijden van het kindje. 

De producten worden naar wens op maat gemaakt en eventueel gepersonaliseerd, daarom kunnen deze niet geretourneerd worden! Alleen bij maakschade binnen 4 weken kan ik in overleg een passende oplossing aanbieden.

Veel plezier met het samenstellen van uw unieke product. Voor vragen kunt u een contactformulier invullen of mij benaderen via social media en zal ik zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

By Fabiënne Babymusthaves

link naar de stoffenpagina : Stoffen