Zelf iets samenstellen -
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Gratis verzendingen in NL bij €150

Zelf iets samenstellen, Hoe werkt dat?

Alle producten worden naar wens en op maat gemaakt, Daardoor heb ik geen voorraad.
In vijf stappen stelt u, uw unieke op maat gemaakte product samen.

  1. Kijk bij de producten die u graag naar wens gemaakt zou willen hebben. Bij elk product probeer ik te vermelden welke stoffen geschikt zijn voor het product. U kunt ook kijken op de stoffen pagina, welke stoffen er mogelijk zijn.
  2. Kijk voor inspiratie op mijn Instagram of Facebook pagina.
  3. Bestellen/samenstellen kan in de webshop, let goed op de stofnamen! staat de combinatie die je graag wilt niet online neem dan contact op via het contactformulier om de wensen te bespreken, of stuur een berichtje via social media.
  4. Van de bestelling wordt dan een factuur gemaakt en gestuurd via mail.
  5. zodra de betaling is voldaan, ga ik aan de slag met de spulletjes.

Let op dat de wensen, maten en de stofkeuze goed gecommuniceerd worden, mocht dit niet duidelijk vermeld worden, dan is dat de verantwoording voor de koper.

Als de bestelling/betaling compleet is zorg ik dat deze geknipt en genaaid wordt met veel liefde en beleid . Doordat ik bijna geen voorraad hebben, is er wij weinig opslagruimte nodig. Alle producten worden in Nederland gemaakt voor een eerlijke prijs.

Na het compleet maken van uw bestelling wordt deze zo spoedig mogelijk verzonden. levertijd is 8 weken, maar kan door de drukte iets langer worden/ uitlopen

De producten die speciaal op maat zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. Alleen bij maakschade kan ik in overleg een passende oplossing aanbieden.

Veel plezier met het samenstellen van uw unieke product. Voor vragen kunt u een contactformulier invullen of mij benaderen via social media en zal ik zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

By Fabiënne Babymusthaves

link naar de stoffenpagina : Stoffen